Champagne bosbes
Tijd voor een feestje!
Met genoeg te vieren door het jaar heen komt dit ijsje altijd goed van pas. Naast feestdagen zoals kerst en Oudejaarsavond is dit ijsje perfect voor elke feestelijke gelegenheid.
Ingrediënten
3000 gram sorbetmix
500 gram Bosbes puree 100% NIC Gelato
200 gram Glucose Cerestar
100 gram saccharose
5 gram Neutralin MEC3
125 champagne
70 gram water
500 gram Bosbes puree 100% NIC Gelato
200 gram Glucose Cerestar
100 gram saccharose
5 gram Neutralin MEC3
125 champagne
70 gram water
Bereidingswijze
Meng sorbetbasis samen bosbes puree en champagne door elkaar. Laat dit rusten voordat u het in de ijsmachine giet. Draai het ijs af en breng het geheel in vorm voordat u het plaatst in de shockvriezer.
Tip
- Gebruik een alcoholvrije champagne of een alternatief om het ijs 'kindervriendelijk' te maken.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Champagne bosbes
Tijd voor een feestje!
Met genoeg te vieren door het jaar heen komt dit ijsje altijd goed van pas. Naast feestdagen zoals kerst en Oudejaarsavond is dit ijsje perfect voor elke feestelijke gelegenheid.
Ingrediënten
3000 gram sorbetmix
500 gram Bosbes puree 100% NIC Gelato
200 gram Glucose Cerestar
100 gram saccharose
5 gram Neutralin MEC3
125 champagne
70 gram water
Â
500 gram Bosbes puree 100% NIC Gelato
200 gram Glucose Cerestar
100 gram saccharose
5 gram Neutralin MEC3
125 champagne
70 gram water
Â
Bereidingswijze
Voeg de melkbasis samen met koffie extract pasta en Amaretto likeur en meng dit goed door elkaar. Draai het af in de ijsmachine. Marmer de quella koffie & kristal door het ijs tijdens het afdraaien. Breng het ijs in model en laat het uitharden in de shockvriezer.
Tip
- Gebruik een alcoholvrije champagne of een alternatief om het ijs 'kindervriendelijk' te maken.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.