Glucose Cerestar 25,0 kg
Art.1543099

Glucose is een enkelvoudige suiker en wordt in diverse varianten aangeboden voor de ijsbereider. Meest gebruikt is de droge variant (i.p.v. siroop). Deze is uitstekend oplosbaar in (warm) water. Glucose wordt in de ijsbereiding gebruikt om het ijs vooral minder zoet te laten zijn en iets minder vrie
Omschrijving
Glucose is een enkelvoudige suiker en wordt in diverse varianten aangeboden voor de ijsbereider. Meest gebruikt is de droge variant (i.p.v. siroop). Deze is uitstekend oplosbaar in (warm) water.
Glucose wordt in de ijsbereiding gebruikt om het ijs vooral minder zoet te laten zijn en iets minder vriespuntverlaging te geven. Dit zonder te veel aan de benodigde droge stof te verliezen in het uitgebalanceerde recept. De DE (dextrose equivalent) is 42DE van door ons meest verkochte glucose. Deze heeft een relatieve zoetkracht van 48pnt en een vriespuntverlaging van 0.8.
Glucose wordt in de ijsbereiding gebruikt om het ijs vooral minder zoet te laten zijn en iets minder vriespuntverlaging te geven. Dit zonder te veel aan de benodigde droge stof te verliezen in het uitgebalanceerde recept. De DE (dextrose equivalent) is 42DE van door ons meest verkochte glucose. Deze heeft een relatieve zoetkracht van 48pnt en een vriespuntverlaging van 0.8.
Specificaties
- Smaak
- Basis
- Inhoud doos
- 1 x 25 kg
- Advies dosering per kg mix
- 0

Glucose Cerestar 25,0 kg
Art.1543099
Glucose is een enkelvoudige suiker en wordt in diverse varianten aangeboden voor de ijsbereider. Meest gebruikt is de droge variant (i.p.v. siroop). Deze is uitstekend oplosbaar in (warm) water. Glucose wordt in de ijsbereiding gebruikt om het ijs vooral minder zoet te laten zijn en iets minder vrie
Omschrijving
Glucose is een enkelvoudige suiker en wordt in diverse varianten aangeboden voor de ijsbereider. Meest gebruikt is de droge variant (i.p.v. siroop). Deze is uitstekend oplosbaar in (warm) water.
Glucose wordt in de ijsbereiding gebruikt om het ijs vooral minder zoet te laten zijn en iets minder vriespuntverlaging te geven. Dit zonder te veel aan de benodigde droge stof te verliezen in het uitgebalanceerde recept. De DE (dextrose equivalent) is 42DE van door ons meest verkochte glucose. Deze heeft een relatieve zoetkracht van 48pnt en een vriespuntverlaging van 0.8.
Glucose wordt in de ijsbereiding gebruikt om het ijs vooral minder zoet te laten zijn en iets minder vriespuntverlaging te geven. Dit zonder te veel aan de benodigde droge stof te verliezen in het uitgebalanceerde recept. De DE (dextrose equivalent) is 42DE van door ons meest verkochte glucose. Deze heeft een relatieve zoetkracht van 48pnt en een vriespuntverlaging van 0.8.
Specificaties
- Smaak
- Basis
- Inhoud doos
- 1 x 25 kg
- Advies dosering per kg mix
- 0