Stroopwafel & koffie
om het warm van te krijgen
Breng de gezelligheid in huis met een authentieke smaak van koffie en stroopwafel. Dit koffie ijsje heeft een zachte smaak en gaat samen met een klassiek ingrediënt, stroopwafel! Er is geen beter duo te bedenken.
Ingrediënten
3500 gram basismix
70 gram Mokka kof-kof Elenka
35 gram Koffie poeder (lyophilieerd) MEC3
400 gram Quello caramel MEC3
Stroopwafel stukjes Nic naar wens
70 gram Mokka kof-kof Elenka
35 gram Koffie poeder (lyophilieerd) MEC3
400 gram Quello caramel MEC3
Stroopwafel stukjes Nic naar wens
Bereidingswijze
Voeg 35 gram koffie poeder en 70 gram Rinforzo cafe aan 3500 gram melk basis toe. Roer de mix goed door en voeg toe aan uw ijsmachine. Draai het ijs af en spatel 400 gram Quella caramel en stroopwafelstukjes door het ijs heen. Decoreer het geheel met dezelfde Quella caramel en de stroopwafelstukjes.
Tip
- Decoreer het ijs met stroopwafels of mini-stroopwafels om de bak helemaal af te maken.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Stroopwafel & koffie
om het warm van te krijgen
Breng de gezelligheid in huis met een authentieke smaak van koffie en stroopwafel. Dit koffie ijsje heeft een zachte smaak en gaat samen met een klassiek ingrediënt, stroopwafel! Er is geen beter duo te bedenken.
Ingrediënten
3500 gram basismix
70 gram Mokka kof-kof Elenka
35 gram Koffie poeder (lyophilieerd) MEC3
400 gram Quello caramel MEC3
Stroopwafel stukjes Nic naar wens
70 gram Mokka kof-kof Elenka
35 gram Koffie poeder (lyophilieerd) MEC3
400 gram Quello caramel MEC3
Stroopwafel stukjes Nic naar wens
Bereidingswijze
Voeg 35 gram koffie poeder en 70 gram Rinforzo cafe aan 3500 gram melk basis toe. Roer de mix goed door en voeg toe aan uw ijsmachine. Draai het ijs af en spatel 400 gram Quella caramel en stroopwafelstukjes door het ijs heen. Decoreer het geheel met dezelfde Quella caramel en de stroopwafelstukjes.
Tip
- Decoreer het ijs met stroopwafels of mini-stroopwafels om de bak helemaal af te maken.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.