Paginabegin
IJstaart pistache framboos

Bezorg uw klanten een zalig kerstdiner met deze unieke en overheerlijke ijstaart!

Kerstmis is hét moment om extra uit te pakken. Klanten zetten tijdens de feestdagen graag een bijzonder dessert op tafel. IJstaarten doen het daarom altijd goed in deze periode. Met heerlijke smaakcombinaties en mooie decoraties maakt een ijstaart absoluut indruk.

Ingrediënten
Bodem
250 gram Cheesecake biscuit granella MEC3
125 gram Chocolade wit couverture tipo M

Semifreddo
250 gram volle melk
250 gram verse slagroom 35%
165 gram Base semifreddo MEC3
10 gram Vanille bourbon pasta MEC3

IJstaart
Semifreddo vanille
Pistache ijs
Frambozen ijs
50 gram Pistache couverture tipo M 

500 gram Quella pistache crunchy MEC3
Meringue strooisel MEC3 naar wens

Bereidingswijze
Neem een siliconen ijsbombe en vul deze met een dunne laag semifreddo. Vul vervolgens de ijsbombe met een laag pistache ijs en frambozen ijs. Druk de bodem in het ijs en zet het geheel in de shockvriezer. Mix ondertussen 100 gram pistache couverture met 1000 gram pistache quella® crunchy. Haal de ijsbombe uit de shockvriezer en los het taartje. Bedek het taartje met de mix van couverture en Quella®. Decoreer het geheel met meringue strooisel en verse frambozen.

Tips
  • Maak meerdere taartjes tegelijkertijd. Efficiënt werken scheelt tijd en kosten.
  • Zet het taartje na het lossen op een rekje met een bak of folie eronder. Zo kunt u de opgevangen couverture opnieuw gebruiken.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
IJstaart pistache framboos

unieke creaties met verschillende smaakcombinaties.

Kerstmis is hét moment om extra uit te pakken. Klanten zetten tijdens de feestdagen graag een bijzonder dessert op tafel. IJstaarten doen het daarom altijd goed in deze periode. Met heerlijke smaakcombinaties en mooie decoraties maakt een ijstaart absoluut indruk.

Ingrediënten
Bodem
250 gram Cheesecake biscuit granella MEC3
125 gram Chocolade wit couverture tipo M

Semifreddo
250 gram volle melk
250 gram verse slagroom 35%
165 gram Base semifreddo MEC3
10 gram Vanille bourbon pasta MEC3

IJstaart
Semifreddo vanille
Pistache ijs
Frambozen ijs
50 gram Pistache couverture tipo M 

500 gram Quella pistache crunchy MEC3
Meringue strooisel MEC3 naar wens

Bereidingswijze
Neem een siliconen ijsbombe en vul deze met een dunne laag semifreddo. Vul vervolgens de ijsbombe met een laag pistache ijs en frambozen ijs. Druk de bodem in het ijs en zet het geheel in de shockvriezer. Mix ondertussen 100 gram pistache couverture met 1000 gram pistache quella® crunchy. Haal de ijsbombe uit de shockvriezer en los het taartje. Bedek het taartje met de mix van couverture en Quella®. Decoreer het geheel met meringue strooisel en verse frambozen.

Tips
  • Maak meerdere taartjes tegelijkertijd. Efficiënt werken scheelt tijd en kosten.
  • Zet het taartje na het lossen op een rekje met een bak of folie eronder. Zo kunt u de opgevangen couverture opnieuw gebruiken.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.