Paginabegin
Golden Chocolate

Vorstelijk genieten op Koningsdag

Met dit ijsje laat u iedereen vorstelijk genieten op Koningsdag! Dit witte chocolade-ijs heeft een chique tintje door de toevoeging van een heerlijke laag Morretina Pepita Gold van Pernigotti. Serveer het ijs in een mooi glas en uw klanten voelen zich de Koning te rijk.

Ingrediënten
1250 gram Water
1250 gram Melkbasis
1558 gram 
Chocolade extra wit MEC3 1,56 kg
352 gram Morettina Pepita gold Pernigotti 5,5 kg

Bereidingswijze
  1. Meng de chocolade poeder met water en melk. Verwarm naar 85°C en koel het vervolgens terug.

  2. Draai het ijs af en breng het geheel in vorm voordat u het gedurende 10 minuten in de shockvriezer plaatst.

  3. Decoreer als laatste met een dunne laag Morettina Pepita Gold.

Tips en variaties
  1. Decoreer het ijs eens met eetbaar bladgoud voor een extra luxe uitstraling.

  2. Verwarm de Morettina eventueel tot ca. 35°C. Op die manier vloeit het product makkelijker bij het maken van een toplaag op uw cremino. Bovendien is het verbruik lager, wat weer goed is voor de foodcost!

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Golden Chocolate

Vorstelijk genieten op Koningsdag

Met dit ijsje laat u iedereen vorstelijk genieten op Koningsdag! Dit witte chocolade-ijs heeft een chique tintje door de toevoeging van een heerlijke laag Morretina Pepita Gold van Pernigotti. Serveer het ijs in een mooi glas en uw klanten voelen zich de Koning te rijk.

Ingrediënten
1250 gram Water
1250 gram Melkbasis
1558 gram 
Chocolade extra wit MEC3 1,56 kg
352 gram Morettina Pepita gold Pernigotti 5,5 kg

Bereidingswijze
  1. Meng de chocolade poeder met water en melk. Verwarm naar 85°C en koel het vervolgens terug.

  2. Draai het ijs af en breng het geheel in vorm voordat u het gedurende 10 minuten in de shockvriezer plaatst.

  3. Decoreer als laatste met een dunne laag Morettina Pepita Gold.

Tips en variaties
  1. Decoreer het ijs eens met eetbaar bladgoud voor een extra luxe uitstraling.

  2. Verwarm de Morettina eventueel tot ca. 35°C. Op die manier vloeit het product makkelijker bij het maken van een toplaag op uw cremino. Bovendien is het verbruik lager, wat weer goed is voor de foodcost!

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.