Paginabegin
Framboos basilicum

fris en fruitig

Een verfrissende sorbet met een verrassende twist én bite.

Ingrediënten
2000 gram sorbet basismix 
1500 gram Frambozen puree 100% Nic

200 gram Framboos pasta MEC3
45 gram basilicum blaadjes
Fanta crumble neutraal Elenka naar wens

Bereidingswijze
Weeg alle bovenstaande ingrediënten af. Voeg 1500 gram framboos puree, 200 gram framboos pasta en 45 gram basilicum blaadjes toe aan uw sorbetmix en meng het geheel met een staafmixer. Voeg de mix toe aan uw ijsmachine en draai het ijs af. Decoreer het geheel met de neutrale crumble, wat basilicumblaadjes en verse frambozen.

Tip
  • U kunt de fanta crumble neutraal ook door uw ijs heen spatelen voor een verrassende bite.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Framboos basilicum

fris en fruitig

Een verfrissende sorbet met een verrassende twist én bite.

Ingrediënten
2000 gram sorbet basismix 
1500 gram Frambozen puree 100% Nic

200 gram Framboos pasta MEC3
45 gram basilicum blaadjes
Fanta crumble neutraal Elenka naar wens

Bereidingswijze
Weeg alle bovenstaande ingrediënten af. Voeg 1500 gram framboos puree, 200 gram framboos pasta en 45 gram basilicum blaadjes toe aan uw sorbetmix en meng het geheel met een staafmixer. Voeg de mix toe aan uw ijsmachine en draai het ijs af. Decoreer het geheel met de neutrale crumble, wat basilicumblaadjes en verse frambozen.

Tip
  • U kunt de fanta crumble neutraal ook door uw ijs heen spatelen voor een verrassende bite.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.