Paginabegin
Cheesecake & amarena valentijnsdessert

verwen je geliefde

Maak Valentijnsdag compleet met een recept om verliefd op te worden. Deze taart is perfect voor tijdens een romantische film of na een diner voor twee. Combineer romige cheesecake met de verfrissende smaak van rood fruit, een combinatie om voor te vallen.

Ingrediënten
Bodem
200 gram Instacrumble rood fruit MEC3
50 gram Quella wit MEC3

Semifreddo
200 gram Base semifreddo perfetto natura MEC3
1000 gram slagroom 35% ongezoet
40 gram Cheesecake poeder MEC3

Hardware
IJstaartvorm PS 6-persoons
Taartkarton

Bereidingswijze
Meng de crumble en de quella (verhouding 100 gram / 25 gram) en vul hiermee de taartring op ondergrond van vetvrij papier. Laat deze goed uitharden in de shockvriezer. Meng de slagroom, semifreddo perfetto natura en cheesecake poeder met een spatel door en klop deze vervolgens op. Vul 2 spuitzakken met verschillende spuitmond. Neem de bodem uit de shockvriezer en vul de ring met cheesecake semifreddo. Laat de taart opstijven gedurende 10 minuten in de shockvriezer.

Tips
  • Garneer de taart met rode bessen of bramen. (afgedekt bewaren)
  • Ingredienten zijn genoeg voor het maken van 2 taarten.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Cheesecake & amarena valentijnsdessert

verwen je geliefde

Maak Valentijnsdag compleet met een recept om verliefd op te worden. Deze taart is perfect voor tijdens een romantische film of na een diner voor twee. Combineer romige cheesecake met de verfrissende smaak van rood fruit, een combinatie om voor te vallen.

Ingrediënten
Bodem
200 gram Instacrumble rood fruit MEC3
50 gram Quella wit MEC3

Semifreddo
200 gram Base semifreddo perfetto natura MEC3
1000 gram slagroom 35% ongezoet
40 gram Cheesecake poeder MEC3

Hardware
IJstaartvorm PS 6-persoons
Taartkarton


Bereidingswijze
Meng de crumble en de quella (verhouding 100 gram / 25 gram) en vul hiermee de taartring op ondergrond van vetvrij papier. Laat deze goed uitharden in de shockvriezer. Meng de slagroom, semifreddo perfetto natura en cheesecake poeder met een spatel door en klop deze vervolgens op. Vul 2 spuitzakken met verschillende spuitmond. Neem de bodem uit de shockvriezer en vul de ring met cheesecake semifreddo. Laat de taart opstijven gedurende 10 minuten in de shockvriezer.

Tips
  • Garneer de taart met rode bessen of bramen. (afgedekt bewaren)
  • Ingredienten zijn genoeg voor het maken van 2 taarten.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.