Bier ijs
unieke ijscreaties voor een verrassende smaakbeleving!
Met deze verrassende en unieke smaak (her)beleef je de gezellige sfeer als vanouds. Het bierijs doet de klant verlangen naar het uitgaan met vrienden. Een heerlijk ijsje voor de echte bierliefhebber. Kies tijdens de Formule 1 voor een groene Crazy Cone en leg direct de link naar de sponsor.
Ingrediënten
2100 gram bier naar keuze
900 gram water
540 gram Suiker extra fijn Suiker Unie
450 gram Base Divina MEC3
5 gram Softin MEC3
900 gram water
540 gram Suiker extra fijn Suiker Unie
450 gram Base Divina MEC3
5 gram Softin MEC3
Bereidingswijze
Meng de droge stoffen en voeg hier 900 gram water en 2100 gram bier aan toe. Meng het geheel met de staafmixer en voeg dan een schep Softin toe aan uw mix. Draai het ijs af en vul de bak goed op. Decoreer het ijs met stukjes van de groene oubliehoorns van Nic.
Tip
- Serveer deze frisse sorbet op een groene oubliehoorn van Nic of in een ijsbakje met een lange sorbetlepel.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Bier ijs
unieke ijscreaties voor een verrassende smaakbeleving!
Met deze verrassende en unieke smaak (her)beleef je de gezellige sfeer als vanouds. Het bierijs doet de klant verlangen naar het uitgaan met vrienden. Een heerlijk ijsje voor de echte bierliefhebber. Kies tijdens de Formule 1 voor een groene oubliehoorn en leg direct de link naar de sponsor.
Ingrediënten
2100 gram bier naar keuze
900 gram water
540 gram Suiker extra fijn Suiker Unie
450 gram Base Divina MEC3
5 gram Softin MEC3
900 gram water
540 gram Suiker extra fijn Suiker Unie
450 gram Base Divina MEC3
5 gram Softin MEC3
Bereidingswijze
Meng de droge stoffen en voeg hier 900 gram water en 2100 gram bier aan toe. Meng het geheel met de staafmixer en voeg dan een schep Softin toe aan uw mix. Draai het ijs af en vul de bak goed op. Decoreer het ijs met stukjes van de groene oubliehoorns van Nic.
Tip
- Serveer deze frisse sorbet op een groene oubliehoorn van Nic of in een ijsbakje met een lange sorbetlepel.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.