Top of the page
Pumpkin spice

Het is pumpkin season!

Voor deze maand hebben we een bijzonder ijsje met een kruidige pompoensmaak gemaakt. Serveer hem in een zwart hoorntje tijdens Halloween of breng hem onder de aandacht als een echte herfstsmaak.

Ingrediënten
1230 gram basismix
330 gram slagroom 35% ongezoet
5 gram Citroen agrolina Elenka
1150 gram suikersiroop hartig ijs*
980 gram pompoenpuree
100 gram Suiker extra fijn Suiker Unie
125 gram Dextrose UF
82 gram Mecfibra plus MEC3
35 gram pumpkin spice kruidenmix

Suikersiroop hartig ijs
775 gram water
190 gram Suiker extra fijn Suiker Unie 
227 gram Dextrose UF
55 gram Glucose Cerestar
95 gram Mecfibra plus MEC3
112 gram Supergelmix D MEC3

Bereidingswijze
Voeg melkbasis samen met de bovenstaande ingrediënten en meng dit met een mixer. Laat dit rusten gedurende 10 minuten en draai het ijs af in de ijsmachine. Als extra topping kunt u kiezen voor een zoete en fruitige variegato of een hartige topping zoals de crunchy Lotus® speculoos stukjes.

Suikersiroop hartig ijs
Voeg alle ingredienten door elkaar en meng dit tot het de substantie van suikerstroop heeft (dit hoeft u niet op te warmen). Deze hoeveelheid is genoeg voor dit recept.


Tips
  • Er is bijna geen leuker moment om op in te spelen dan Halloween. Griezelige ijsjes of speciale smaken, op 31 oktober is van alles mogelijk. Waarmee gaat u uw klanten verrassen?
  • Serveer dit ijsje in een oranje oubliehoorn voor een volledig oranje ijscreatie of in een zwart hoorntje tijdens Halloween.
  • Breng pumpkin spice onder de aandacht als smaak van de maand/seizoen. Door een foto en/of social media actie eraan te koppelen wordt uw online zichtbaarheid nog groter!
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Pumpkin spice

Het is pumpkin season!

Voor deze maand hebben we een bijzonder ijsje met een kruidige pompoensmaak gemaakt. Serveer hem in een zwart hoorntje tijdens Halloween of breng hem onder de aandacht als een echte herfstsmaak.

Ingrediënten
1230 gram basismix
330 gram slagroom 35% ongezoet
5 gram Citroen agrolina Elenka
1150 gram suikersiroop hartig ijs*
980 gram pompoenpuree
100 gram Suiker extra fijn Suiker Unie
125 gram Dextrose UF
82 gram Mecfibra plus MEC3
35 gram pumpkin spice kruidenmix

Suikersiroop hartig ijs
775 gram water
190 gram Suiker extra fijn Suiker Unie 
227 gram Dextrose UF
55 gram Glucose Cerestar
95 gram Mecfibra plus MEC3
112 gram Supergelmix D MEC3


Bereidingswijze
Voeg melkbasis samen met de bovenstaande ingrediënten en meng dit met een mixer. Laat dit rusten gedurende 10 minuten en draai het ijs af in de ijsmachine. Als extra topping kunt u kiezen voor een zoete en fruitige variegato of een hartige topping zoals de crunchy Lotus® speculoos stukjes.

Suikersiroop hartig ijs
Voeg alle ingredienten door elkaar en meng dit tot het de substantie van suikerstroop heeft (dit hoeft u niet op te warmen). Deze hoeveelheid is genoeg voor dit recept.


Tips
  • Er is bijna geen leuker moment om op in te spelen dan Halloween. Griezelige ijsjes of speciale smaken, op 31 oktober is van alles mogelijk. Waarmee gaat u uw klanten verrassen?
  • Serveer dit ijsje in een oranje oubliehoorn voor een volledig oranje ijscreatie of in een zwart hoorntje tijdens Halloween.
  • Breng pumpkin spice onder de aandacht als smaak van de maand/seizoen. Door een foto en/of social media actie eraan te koppelen wordt uw online zichtbaarheid nog groter!
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.