Top of the page
Tompouce ijs

alles in huis voor het oranje feestje!

Speciaal voor Koningsdag brengen we u een traditionele lekkernij voor in de ijsvitrine, Tompouce ijs. Bereid deze ambachtelijke traktatie door banketbakkersroom samen te voegen met de overheerlijke quella ruby van MEC3. Een ijsje dat past bij elk (oranje) feestje!

Ingrediënten
Bereidingswijze
Voeg de melkbasis en crema Italiana bij elkaar en meng dit goed door elkaar. Laat het 10 minuten rusten en voeg het daarna in de ijsmachine. Spatel de banketbakkersroom variegato en de quella ruby door het ijs tijdens het afdraaien. Breng het ijs in model. Maak bijvoordbeeld een cremino door een laag van quella ruby over het ijs doen vloeien en dit glad af te strijken. Maak het af met diverse decoratie en laat het geheel uitharden in de shockvriezer voor 5 of 10 minuten.

Variaties
  • Snij bladerdeeg in een vorm naar keuze en bak deze voor 20 minuten in de oven. Gebruik de losse stukken als decoratie of serveer uw ijs alsof het een tompouce is.
  • Met Koningsdag kunt u gebruik maken van oranje oubliehoorntjes om de dag nog extra aan te kleden. De traditionele smaak van tompouce samen met de vrolijke oranje kleur is een ware feestelijke traktatie voor jong en oud.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Tompouce ijs

alles in huis voor het oranje feestje!

Speciaal voor Koningsdag brengen we u een traditionele lekkernij voor in de ijsvitrine, Tompouce ijs. Bereid deze ambachtelijke traktatie door banketbakkersroom samen te voegen met de overheerlijke quella ruby van MEC3. Een ijsje dat past bij elk (oranje) feestje!

Ingrediënten
Bereidingswijze
Voeg de melkbasis en crema Italiana bij elkaar en meng dit goed door elkaar. Laat het 10 minuten rusten en voeg het daarna in de ijsmachine. Spatel de banketbakkersroom variegato en de quella ruby door het ijs tijdens het afdraaien. Breng het ijs in model. Maak bijvoordbeeld een cremino door een laag van quella ruby over het ijs doen vloeien en dit glad af te strijken. Maak het af met diverse decoratie en laat het geheel uitharden in de shockvriezer voor 5 of 10 minuten.

Variaties
  • Snij bladerdeeg in een vorm naar keuze en bak deze voor 20 minuten in de oven. Gebruik de losse stukken als decoratie of serveer uw ijs alsof het een tompouce is.
  • Met Koningsdag kunt u gebruik maken van oranje oubliehoorntjes om de dag nog extra aan te kleden. De traditionele smaak van tompouce samen met de vrolijke oranje kleur is een ware feestelijke traktatie voor jong en oud.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.