Nieuwe huisstijl met eigen beeld- en videomateriaal

woensdag 7 oktober 2020
Afgelopen jaar is Laan Heiloo druk bezig geweest met het moderniseren van haar huisstijl. Het vernieuwen van deze huisstijl hoort helemaal bij de koers die Laan Heiloo nu vaart. Het familiare karakter is gebleven, maar uitstraling, zowel online als offline, is in een modern en nieuw jasje gestoken.

De uitstraling is fris, modern en helemaal van deze tijd. Dit is terug te zien in onder andere de vernieuwde webshop, die dit jaar geïntroduceerd is, de receptenkaarten, de fotografie, de flyers, de nieuwsbrieven en promoties. Wat nieuw is, is dat alle (gebruikte) beeldmaterialen in huis gefotografeerd en bewerkt worden. Er wordt hard gewerkt aan een eigen beeldbank, die steeds groter en professioneler wordt, zodat we onze klanten kunnen ondersteunen met professioneel beeldmateriaal

De tijd verandert, maar deze nieuwe tijd biedt ook veel nieuwe kansen. Wij spelen hier op in door onze klanten vooral via de digitale weg te blijven inspireren en informeren. Denk hier bijvoorbeeld aan inspirerende receptenkaarten en informatieve korte video’s.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date van alle ontwikkelingen en trends. Laan Heiloo, uw partner in business, staat voor je klaar!(Foto van Laan Heiloo B.V.)