Nieuws

 • Nieuwe huisstijl met eigen beeld- en videomateriaal7-10-2020
  Afgelopen jaar is Laan Heiloo druk bezig geweest met het moderniseren van haar huisstijl. Het vernieuwen van deze huisstijl hoort helemaal bij de koers die Laan Heiloo nu vaart. Het familiare karakter is gebleven, maar uitstraling, zowel online als offline, is in een modern en nieuw jasje gestoken.

 • Meer online gemak én meer persoonlijk contact3-9-2020
  Laan Heiloo zette de afgelopen tijd in op digitalisering zonder het persoonlijke contact te verliezen. “Door online meer te bieden, hebben we meer ruimte gekregen voor persoonlijk advies.”

 • Laan Heiloo zet in op informeren en inspireren24-2-2020
  Inspireren en informeren, dat worden twee belangrijke pijlers voor Laan Heiloo. Daarmee wil het bedrijf zich
  onderscheiden en meerwaarde bieden aan zijn klanten. Die meerwaarde zit ‘m ook in het doorvoeren van digitale
  verbeteringen. Zo wordt de website vernieuwd en vanaf 1 maart gaat de nieuwe webshop online. “Dan kan men op elk gewild moment bestellen, zelfs om 3 uur ’s nachts”, aldus Charlotte Beek van de afdeling marketing en communicatie. “De snelle levering, iets waar Laan Heiloo om bekend staat, blijft daarbij behouden. Op werkdagen vóór 12 uur bestellen, betekent de volgende werkdag in huis.”


 • Introductie nieuwe webshop1-2-2020
  Vol trots presenteren wij je graag onze nieuwe webshop. Komend ijsseizoen kun je jouw bestellingen gemakkelijk en snel via onze webshop bestellen.

 • Laan Heiloo verwelkomt je graag weer op Bakkersvak 202031-1-2020
  De 9e editie van vakbeurs Bakkersvak vindt plaats op 1, 2 en 3 maart 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Drie dagen vol inspiratie voor de ambachtelijke bakker, patissier, chocolatier en ijsbereider.

 • Diverse thema workshops7-1-2020
  Dit jaar organiseert Laan Heiloo weer een divers aantal workshops in het najaar en voorafgaand aan het hoogseizoen. De workshops hebben als doel om jouw kennis te vergroten en wij willen je als klant vooral inspireren en nieuwe ideeën geven voor het komende seizoen.

 • Verfrissend ijsseminar voor starters en gevorderden5-12-2019
  Inspirerend, verfrissend en familiair. Zo vatten de deelnemers aan het jaarlijkse ijsseminar van Laan Heiloo en Valmar Nederland het event samen. De ene ijsbereider is er al 12 jaar trouwe gast en ziet het als een enerverende afsluiter van het ijsseizoen. Een ander is nieuw in het vak en neemt alle handige tips en trucs als een spons op. Deze 14e editie is het aan MEC3-maestro Francesco Giordano de taak om de deelnemers te verrassen. Dat lukt onder andere met het demonstreren van de vele toepassingen van MEC3’s beroemde Quella Family range.