Paginabegin
Romige bosbessen cremino

Maak ge(s)laagd ijs!

Cremino is ijs opgebouwd uit lagen. Een creatieve manier om uw ijs eens op een andere manier te presenteren. Laat uw eigen creativiteit de vrije loop en bedenk verrassende smaak- en kleurcombinaties. Laan presenteert u: cremino romige bosbessen.

Ingrediënten
2000 gram basismix
1000 gram sorbetmix (28 à 30 brix)

300 gram Bosbes pasta MEC3
Quella milky MEC3 naar wens
Fanta crumble neutraal Elenka naar wens
Quella Dark MEC3 naar wens
 
Bereidingswijze
Gebruik een brede vitrinebak en begin eerst met een laag Quella milky en fanta crumble en zet de bak in de shockvriezer. Meng de sorbetmix en de basismix en voeg hieraan 300 gram bosbes pasta toe en draai het ijs af. Schep ongeveer de helft van het bosbessenijs op de Quella milky met crumble en strijk het geheel glad. Doe vervolgens hierop een goede laag fanta crumble en schep daarna hierop de rest van het bosbessenijs en strijk hetgeheel ook weer glad. Zet de bak even 10 min in de shockvriezer. Dek het ijs af met een laag Quella Dark en decoreer de bovenste laag met extra crumble en wat verse bosbessen.

Tips
  • Maak met een andere kleur Quella mooie figuren in de bovenste laag Quella Dark.
  • Een cremino is het beste te scheppen met een smeerlepel.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Romige bosbessen cremino

maak Ge(s)laagd ijs!

Cremino is ijs opgebouwd uit lagen. Een creatieve manier om uw ijs eens op een andere manier te presenteren. Laat uw eigen creativiteit de vrije loop en bedenk verrassende smaak- en kleurcombinaties. Laan presenteert u: cremino romige bosbessen.

Ingrediënten
2000 gram basismix
1000 gram sorbetmix (28 à 30 brix)
300 gram Bosbes pasta MEC3
Quella milky MEC3 naar wens
Fanta crumble neutraal Elenka naar wens
Quella Dark MEC3 naar wens


Bereidingswijze
Gebruik een brede vitrinebak en begin eerst met een laag Quella milky en fanta crumble en zet de bak in de shockvriezer. Meng de sorbetmix en de basismix en voeg hieraan 300 gram bosbes pasta toe en draai het ijs af. Schep ongeveer de helft van het bosbessenijs op de Quella milky met crumble en strijk het geheel glad. Doe vervolgens hierop een goede laag fanta crumble en schep daarna hierop de rest van het bosbessenijs en strijk hetgeheel ook weer glad. Zet de bak even 10 min in de shockvriezer. Dek het ijs af met een laag Quella Dark en decoreer de bovenste laag met extra crumble en wat verse bosbessen.

Tips
  • Maak met een andere kleur Quella mooie figuren in de bovenste laag Quella Dark.
  • Een cremino is het beste te scheppen met een smeerlepel.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.