IJsseminar

IJsseminar 2019

Van maandag 4 t/m vrijdag 8 november organiseren Laan Heiloo en Valmar Nederland samen met Mec3 uit Italië de 14e editie van het ijsseminar. Ook dit jaar met een gevarieerd programma voor de startende en de ervaren ijsbereider.

Programma

Het ijsseminar van Laan Heiloo en Valmar Nederland is inmiddels echt een begrip. En ook dit jaar kun je dit leerzame en leuke seminar volgen in Heiloo. Uiteraard met een boeiend programma voor ervaren ijsbereiders én een afwisselend programma voor startende ijsbereiders. We sluiten de dag af met een borrel en diner in Egmond aan Zee. Voor je overnachting regelen we een fijne kamer in Strandhotel Golfzang.

Seminar startende ijsbereider (1½ dag)

Wil je leren hoe je echt ambachtelijk ijs maakt? En vertrouwd raken met onderwerpen als grondstoffen, receptuur berekenen, hygiëne, onderhoud en de werking van ijsbereidingsapparatuur en vitrines? Dan is dit seminar voor starters echt iets voor jou.

Seminar ervaren ijsbereider (1 dag)

Wil je je kennis uitbreiden op het gebied van ijsbereiding? En je creativiteit in ijscreaties verder ontwikkelen? Laat je dan inspireren tijdens dit eendaagse seminar. Ook kun je zelf ervaren hoe je met één of enkele toevoegingen van grondstoffen – die je al in huis hebt – net weer een nieuwe draai geeft aan je eindproduct.

Locatie

Het ijsseminar vindt plaats in de uitstekend uitgeruste demonstratieruimte van Laan, De Hoefsmid 35 in Heiloo. In de avond zijn we voor de borrel, het diner en overnachting in Egmond aan Zee.

Programma & data seminars

Er wordt één ijsseminar voor starters georganiseerd van 1½ dag. Dit seminar begint donderdagochtend 7 november om 9.00 uur en eindigt vrijdag 8 november rond 12.00 uur. Donderdagavond is er een borrel, diner en een overnachting.

Voor ervaren ijsbereiders worden drie ijsseminars georganiseerd van 1 dag. Je kunt kiezen voor maandag 4, dinsdag 5 of woensdag 6 november. Voor alle dagen geldt dat het programma in de ochtend start, ’s avonds een borrel, diner en een overnachting. Dit betekent het volgende:
1e seminar: maandag 4 november van 9.00 uur t/m 17.00 uur.
2e seminar: dinsdag 5 november van 9.00 uur t/m 17.00 uur.
3e seminar: woensdag 6 november van 9.00 uur t/m 17.00 uur.

Het seminar wordt deels in het Engels en deels in het Nederlands gegeven.  

Kosten deelname

De kosten voor deelname aan het ijsseminar (dagprogramma, borrel, diner en overnachting) zijn als volgt:
€ 115,00 exclusief BTW per persoon voor een 1-persoonskamer
€ 175,00 exclusief BTW voor twee personen voor een 2-persoonskamer
€ 225,00 exclusief BTW voor twee personen voor twee 1-persoonskamers

Inschrijven? Meld je hier aan!

Check ook onze speciaal hiervoor ingerichte website: www.ijsseminar.nl en vind meer informatie over het ijsseminar en overige workshops.