Top of the page
Zomers rood fruit

Steek een klassieke ijssmaak in een bijzonder jasje!

Zodra het buiten warmer wordt, is de keuze voor een verfrissend ijsje snel gemaakt. Bij consumenten zijn én blijven fruitige smaken als aardbeien en frambozen populair. In dit recept maken we een aardbeien ijsje extra speciaal door de zoete fruitsmaak te combineren met yoghurt en meringue.

Ingrediënten
3000 gram sorbetmix
1000 gram Aardbei puree 100% Nic

150 gram Aardbei brei Elenka
Quella Yoghurt MEC3 naar wens
Meringue strooisel MEC3 naar wens

Bereidingswijze
Maak sorbetmix met 32 brix. Voeg de aardbei puree en de aardbei brei toe aan de mix. Draai hier het aardbeienijs van en spatel er tijdens het uitdraaien de Quella Yoghurt en het meringue strooisel doorheen. Decoreer het ijs met het meringue strooisel.

Tips
  • Dit ijsje is ook heerlijk met framboos in plaats van aardbeien.
  • Serveer dit ijsje standaard op een rood hoorntje met frambozensmaak.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Zomers rood fruit

Steek een klassieke ijssmaak in een bijzonder jasje!

Zodra het buiten warmer wordt, is de keuze voor een verfrissend ijsje snel gemaakt. Bij consumenten zijn én blijven fruitige smaken als aardbeien en frambozen populair. In dit recept maken we een aardbeien ijsje extra speciaal door de zoete fruitsmaak te combineren met yoghurt en meringue.

Ingrediënten
3000 gram sorbetmix
1000 gram Aardbei puree 100% Nic

150 gram Aardbei brei Elenka
Quella Yoghurt MEC3 naar wens
Meringue strooisel MEC3 naar wens

Bereidingswijze
Maak sorbetmix met 32 brix. Voeg de aardbei puree en de aardbei brei toe aan de mix. Draai hier het aardbeienijs van en spatel er tijdens het uitdraaien de Quella Yoghurt en het meringue strooisel doorheen. Decoreer het ijs met het meringue strooisel.

Tips
  • Dit ijsje is ook heerlijk met framboos in plaats van aardbeien.
  • Serveer dit ijsje standaard op een rood hoorntje met frambozensmaak.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.