Top of the page
Yoghurt stracciatella

met honing en walnoten

Een verrassende variatie van het welbekende dessert van overheerlijke romige yoghurt met wat walnoten en een flinke scheut honing, maar nú met een stracciatella chocolade. U geeft in een handomdraai een warme in Griekse twist aan de frisse smaak van yoghurt.


Ingrediënten
Bereidingswijze
Voeg 120 gram yoghurt toe aan 4000 gram basismix. Roer het geheel goed door en voeg de mix toe aan uw ijsmachine. Smelt ondertussen de stracciatella chocolade. Draai het ijs af en spatel eerst de stracciatella chocolade door het ijs en vervolgens de honing variegato en walnootstukjes. Decoreer het geheel met dezelfde variegato en garneringen.

Tips
  • Gebruik deze yoghurt stracciatella als “smaak van de week” of “smaak van de maand” en zet de voorkant van deze receptenkaart als mooi promotiemateriaal op uw counter of vitrine.
  • Verkoop deze smaak ook in halve en/of hele liters. Handig voor het afhalen en bezorgen van ijs.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Yoghurt stracciatella

met honing en walnoten

Een verrassende variatie van het welbekende dessert van overheerlijke romige yoghurt met wat walnoten en een flinke scheut honing, maar nú met een stracciatella chocolade. U geeft in een handomdraai een warme in Griekse twist aan de frisse smaak van yoghurt.

Ingrediënten
Bereidingswijze
Voeg 120 gram yoghurt toe aan 4000 gram basismix. Roer het geheel goed door en voeg de mix toe aan uw ijsmachine. Smelt ondertussen de stracciatella chocolade. Draai het ijs af en spatel eerst de stracciatella chocolade door het ijs en vervolgens de honing variegato en walnootstukjes. Decoreer het geheel met dezelfde variegato en garneringen.

Tips
  • Serveer dit ijsje op een chocolade hoorntje gedecoreerd met nootjes of spikkels.
  • Vraag uw klant altijd of zij slagroom bij hun ijsje willen. Dit betekent een hogere kassa-aanslag en past perfect bij “No Diet Day”.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.