Top of the page
Valentijnstaart mascarpone aardbei

liefde gaat door de maag!

Een heerlijke smaakcombinatie verpakt in een ijstaartje. Mascarpone en aardbei zijn een gouden combinatie, die perfect passen bij o.a. Moederdag en Valentijn. Wie vindt het nou niet leuk om een ijstaart cadeau te geven?

Ingrediënten
Mascarpone ijs
Aardbei variegato MEC3

Bodem
500 gram Instacrumble wit MEC3
250 gram Chocolade wit couverture tipo M MEC3

Semifreddo
1000 gram verse slagroom
200 gram Base semifreddo perfetto MEC3

Quella ruby glazuur
880 gram Quella Ruby MEC3
120 gram Chocolade wit couverture tipo M MEC3 (gesmolten)

Bereidingswijze
Neem een hoge taartring en begin met de bodem. Smeer een laagje aardbei variegato over de bodem heen. Vul de taartring eerst met een dunne laag semifreddo en zorg dat de rand goed bedekt is. Vul vervolgens de taartring met mascarpone aardbei ijs. Top af met een dun laagje semifreddo.  Haal de ijstaart uit de shockvriezer en los het taartje. Bedek het taartje met de Quella® ruby glazuur. Decoreer geheel met spuitwerk van gelato caldo, chocolade decoraties en leuk gekleurde macarons.

Bij icoon: ❆ in de (shock)vriezer zetten.


Tip
  • Geef uw ijstaart snel en eenvoudig een luxe uitstraling. Dit kunt u doen door macarons en/of (chocolade)decoratie toe te voegen zoals u kunt zien op de foto.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Valentijnstaart mascarpone aardbei

Liefde gaat door de maag!

Een heerlijke smaakcombinatie verpakt in een ijstaartje. Mascarpone en aardbei zijn een gouden combinatie, die perfect passen bij o.a. Moederdag en Valentijn. Wie vindt het nou niet leuk om een ijstaart cadeau te geven?

Ingrediënten
Mascarpone ijs
Aardbei variegato MEC3

Bodem
500 gram Instacrumble wit MEC3
250 gram Chocolade wit couverture tipo M MEC3

Semifreddo
1000 gram verse slagroom
200 gram Base semifreddo perfetto MEC3

Quella ruby glazuur
880 gram Quella Ruby MEC3
120 gram Chocolade wit couverture tipo M MEC3 (gesmolten)

Bereidingswijze
Neem een hoge taartring en begin met de bodem. Smeer een laagje aardbei variegato over de bodem heen. Vul de taartring eerst met een dunne laag semifreddo en zorg dat de rand goed bedekt is. Vul vervolgens de taartring met mascarpone aardbei ijs. Top af met een dun laagje semifreddo.  Haal de ijstaart uit de shockvriezer en los het taartje. Bedek het taartje met de Quella® ruby glazuur. Decoreer geheel met spuitwerk van gelato caldo, chocolade decoraties en leuk gekleurde macarons.

Bij icoon: ❆ in de (shock)vriezer zetten.


Tip
  • Geef uw ijstaart snel en eenvoudig een luxe uitstraling. Dit kunt u doen door macarons en/of (chocolade)decoratie toe te voegen zoals u kunt zien op de foto.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.