Top of the page
Tiramisu en malaga

met extra rum en rozijnen

De klassieke smaak van Malaga ook wel bekend als boerenjongens. Gecombineerd met tiramisu brengt dit het beste van 2 werelden bij elkaar. De rum rozijnen zijn dan ook onmisbaar in dit recept.

Ingrediënten
3500 gram basismix
350 gram volle melk
350 gram Malaga pasta Pernigotti
Rum-rozijnen fruitcocktail Nic naar wens
Quella Tiramisu MEC3 naar wens

Bereidingswijze
Voeg de melk en de malaga pasta toe aan de basismix. Roer het geheel goed door en doe de mix in de machine. Laat ook de rozijnen meedraaien in de machine. Draai het ijs af en voeg tijdens het uitdraaien de tiramisu quella en de rum rozijnen cocktail toe inlagen naar wens.

Tips
  • Gebruik dit recept als special voor bijvoorbeeld vaderdag.
  • Serveer met een ducato voor een extra knapperige bite of op een zwart hoorntje voor een extra stoere look.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Tiramisu en malaga

met extra rum en rozijnen

De klassieke smaak van Malaga ook wel bekend als boerenjongens. Gecombineerd met tiramisu brengt dit het beste van 2 werelden bij elkaar. De rum rozijnen zijn dan ook onmisbaar in dit recept.

Ingrediënten
3500 gram basismix
350 gram volle melk
350 gram Malaga pasta Pernigotti
Rum-rozijnen fruitcocktail Nic naar wens
Quella Tiramisu MEC3 naar wens

Bereidingswijze
Voeg de melk en de malaga pasta toe aan de basismix. Roer het geheel goed door en doe de mix in de machine. Laat ook de rozijnen meedraaien in de machine. Draai het ijs af en voeg tijdens het uitdraaien de tiramisu quella en de rum rozijnen cocktail toe inlagen naar wens.

Tips
  • Gebruik dit recept als special voor bijvoorbeeld vaderdag.
  • Serveer met een ducato voor een extra knapperige bite of op een zwart hoorntje voor een extra stoere look.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.