Salty Parmesan
Italiaanse smaaksensatie
In dit bijzondere recept combineren we heerlijk romig ijs met de smaak van Parmezaanse kaas. Twee Italiaanse topproducten die gezamenlijk zorgen voor een écht gastronomische smaakbeleving.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Meng het water van 50-55°C met de Parmezaanse kaas en draai glad met een staafmixer. Voeg de melkbasis MEC3 hartig ijs
toe en meng zorgvuldig. Draai vervolgens af in de ijsmachine.
toe en meng zorgvuldig. Draai vervolgens af in de ijsmachine.
Tip
- Deze melkbasis leent zich ook uitstekend voor het maken van ijs met smaken als tonijn, tomaat, paprika
of kerrie. Vraag uw verkoopadviseur om advies.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Salty Parmesan
Italiaanse smaaksensatie
In dit bijzondere recept combineren we heerlijk romig ijs met de smaak van Parmezaanse kaas. Twee Italiaanse topproducten die gezamenlijk zorgen voor een écht gastronomische smaakbeleving.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Meng het water van 50-55°C met de Parmezaanse kaas en draai glad met een staafmixer. Voeg de melkbasis MEC3 hartig ijs
toe en meng zorgvuldig. Draai vervolgens af in de ijsmachine.
toe en meng zorgvuldig. Draai vervolgens af in de ijsmachine.
Tip
- Deze melkbasis leent zich ook uitstekend voor het maken van ijs met smaken als tonijn, tomaat, paprika
of kerrie. Vraag uw verkoopadviseur om advies.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.