Top of the page
Salty Parmesan

Italiaanse smaaksensatie

In dit bijzondere recept combineren we heerlijk romig ijs met de smaak van Parmezaanse kaas. Twee Italiaanse topproducten die gezamenlijk zorgen voor een écht gastronomische smaakbeleving.

Ingrediënten
1920 gram water
1280 gram Base gezouten creaties MEC3
800 gram Parmezaanse kaas


Bereidingswijze
Meng het water van 50-55°C met de Parmezaanse kaas en draai glad met een staafmixer. Voeg de melkbasis MEC3 hartig ijs
toe en meng zorgvuldig. Draai vervolgens af in de ijsmachine.


Tip
  • Deze melkbasis leent zich ook uitstekend voor het maken van ijs met smaken als tonijn, tomaat, paprika
    of kerrie. Vraag uw verkoopadviseur om advies.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Salty Parmesan

Italiaanse smaaksensatie

In dit bijzondere recept combineren we heerlijk romig ijs met de smaak van Parmezaanse kaas. Twee Italiaanse topproducten die gezamenlijk zorgen voor een écht gastronomische smaakbeleving.

Ingrediënten
1920 gram water
1280 gram Base gezouten creaties MEC3
800 gram Parmezaanse kaas


Bereidingswijze
Meng het water van 50-55°C met de Parmezaanse kaas en draai glad met een staafmixer. Voeg de melkbasis MEC3 hartig ijs
toe en meng zorgvuldig. Draai vervolgens af in de ijsmachine.


Tip
  • Deze melkbasis leent zich ook uitstekend voor het maken van ijs met smaken als tonijn, tomaat, paprika
    of kerrie. Vraag uw verkoopadviseur om advies.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.