Top of the page
Salty banana

goed gevulde ijscoupes voor een goed gevulde zaak.

Niet iedereen heeft ijscoupes in zijn assortiment. Maar een goed gevulde ijscoupe zorgt wel voor meerwaarde. Een feestelijk ijsje met meerwaarde in extra omzet en extra genieten.

Ingrediënten
1 bol gezouten karamel ijs
2 bollen bananen ijs
Gezouten caramel topping Nic naar wens
Gezouten caramel parels Nic naar wens


Bereidingswijze
Schep eerst een bol gezouten karamel ijs en daarna twee bollen bananen ijs in een super oublie. Garneer het ijs met gezouten karamel topping en decoreer het geheel met gezouten caramel parels. Voeg als laatste de slagroom toe en maak de ijscoupe helemaal af met een chocoladestick van Nic. Serveer deze luxe ijscoupe met een lange sorbetlepel van 18 cm en uw klant kan op het terras, onderweg of thuis genieten van deze overheerlijke ijscreatie.

Tips
  • Heeft u geen (glazen) ijscoupes? Geen probleem! De Deense super oublie is een leuk en verrassend alternatief. Groot genoeg om te vullen met ijs, een topping en een garnering naar keuze.
  • Kijk ook eens in uw vitrine en bekijk welke smaken goed bij elkaar passen voor in een super oublie. Bied zo’n overheerlijk gevulde super oublie aan met twee of drie bollen ijs, een topping en een garnering voor € 4,95 tot € 6,95 afhankelijk van uw regio of locatie.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Salty Banana

goed gevulde Ijscoupes voor een goed gevulde zaak.

Niet iedereen heeft ijscoupes in zijn assortiment. Maar een goed gevulde ijscoupe zorgt wel voor meerwaarde. Een feestelijk ijsje met meerwaarde in extra omzet en extra genieten.

Ingrediënten
1 bol gezouten karamel ijs
2 bollen bananen ijs
Gezouten caramel topping Nic naar wens
Gezouten caramel parels Nic naar wens

 
Bereidingswijze
Schep eerst een bol gezouten karamel ijs en daarna twee bollen bananen ijs in een super oublie. Garneer het ijs met gezouten karamel topping en decoreer het geheel met gezouten caramel parels. Voeg als laatste de slagroom toe en maak de ijscoupe helemaal af met een chocoladestick van Nic. Serveer deze luxe ijscoupe met een lange sorbetlepel van 18 cm en uw klant kan op het terras, onderweg of thuis genieten van deze overheerlijke ijscreatie.

Tips
  • Heeft u geen (glazen) ijscoupes? Geen probleem! De Deense super oublie is een leuk en verrassend alternatief. Groot genoeg om te vullen met ijs, een topping en een garnering naar keuze.
  • Kijk ook eens in uw vitrine en bekijk welke smaken goed bij elkaar passen voor in een super oublie. Bied zo’n overheerlijk gevulde super oublie aan met twee of drie bollen ijs, een topping en een garnering voor € 4,95 tot € 6,95 afhankelijk van uw regio of locatie.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.