Top of the page
IJstaart Rocher® hazelnoot

Orginele smaken voor in de winter!

Deze originele ijstaart past helemaal bij de winter. De heerlijke smaak van hazelnoot doet het namelijk altijd goed tijdens de feestdagen. Bovendien tover je deze taart met gemak om tot een echte Sinterklaas-traktatie.

Ingrediënten
Hazelnoot ijs
Chocolade kapsel
Quello crunchy MEC3

Semifreddo
1000 gram verse skagroom
200 gram Base semifreddo perfetto MEC3

Mecrock glazuur
850 gram Mecrock variegato MEC3
150 gram Melkchocolade couverture tipo M MEC3

Chocolade quella ganache
400 gram Quella (smaak naar keuze)
140 gram Chocolade callets melk Alunga Cacao Barry
80 gram Chocolade callets puur Inaya Cacao Barry
20 gram Roomboter
360 gram Verse slafroom (gekookt)


Bereidingswijze
Neem een hoge taartring en druk een vorm uit de kapsel. Snij een extra randje van het kapsel af, zodat de bodem niet zichtbaar is in de ijstaart. Smeer een laagje Quella® crunchy over het kapsel heen.  Vul de taartring eerst met een dunne laag semifreddo en zorg dat de rand goed bedekt is.  Vul vervolgens de taartring met hazelnoot ijs.  Top af met een dun laag je semifreddo. Haal de ijstaart uit de shockvriezer en los het taartje. Bedek het taartje met de Mecrock glazuur.  Decoreer geheel met de chocolade Quella® ganache, hazelnoten en het welbekende “gouden” chocolaatje.

Bij icoon: ❆ in de (shock)vriezer zetten.

Tip
  • Geef uw ijstaart snel en eenvoudig een luxe uitstraling. Dit kunt u doen door Rocher® chocolaatjes, hazelnoten en/of (chocolade)decoratie toe te voegen zoals u kunt zien op de foto.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
IJstaart Rocher® hazelnoot

orginele smaken voor in de winter!

Deze originele ijstaart past helemaal bij de winter. De heerlijke
smaak van hazelnoot doet het namelijk altijd goed tijdens de
feestdagen. Bovendien tover je deze taart met gemak om tot een
echte Sinterklaas-traktatie.


Ingrediënten
Hazelnoot ijs
Chocolade kapsel
Quello crunchy MEC3

Semifreddo
1000 gram verse skagroom
200 gram Base semifreddo perfetto MEC3

Mecrock glazuur
850 gram Mecrock variegato MEC3
150 gram Melkchocolade couverture tipo M MEC3

Chocolade quella ganache
400 gram Quella (smaak naar keuze)
140 gram Chocolade callets melk Alunga Cacao Barry
80 gram Chocolade callets puur Inaya Cacao Barry
20 gram Roomboter
360 gram Verse slafroom (gekookt)


Bereidingswijze
Neem een hoge taartring en druk een vorm uit de kapsel. Snij een extra randje van het kapsel af, zodat de bodem niet zichtbaar is in de ijstaart. Smeer een laagje Quella® crunchy over het kapsel heen.  Vul de taartring eerst met een dunne laag semifreddo en zorg dat de rand goed bedekt is.  Vul vervolgens de taartring met hazelnoot ijs.  Top af met een dun laag je semifreddo. Haal de ijstaart uit de shockvriezer en los het taartje. Bedek het taartje met de Mecrock glazuur.  Decoreer geheel met de chocolade Quella® ganache, hazelnoten en het welbekende “gouden” chocolaatje.

Bij icoon: ❆ in de (shock)vriezer zetten.

Tip
  • Geef uw ijstaart snel en eenvoudig een luxe uitstraling. Dit kunt u doen door Rocher® chocolaatjes, hazelnoten en/of (chocolade)decoratie toe te voegen zoals u kunt zien op de foto.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.