Top of the page
Oerhollandse stroopwafel

Een klassiek koekje nu als ijs!

Stroopwafels; een echte Nederlandse delicatesse. Een wereldsmaak die inmiddels overal ter wereld bekend en geliefd is.

Ingrediënten
4000 gram basismix
200 gram stroopwafels

80 gram Biscottino pasta MEC3
20 gram Kaneel pasta MEC3
Mou caramel variegato NIC Gelato naar wens
Stroopwafel stukjes Nic naar wens


Bereidingswijze
Voeg 200 gram stroopwafels, 80 gram biscottino en 20 gram kaneel pasta toe aan 4000 basismix. Meng het geheel goed door met een staafmixer en draai het ijs af. Voeg tijdens het uitdraaien de mou variegato en de stroopwafel stukjes toe. Gebruik deze ook als decoratie.

Tips
  • Decoreer het ijs met stroopwafels of mini-stroopwafels om de bak helemaal af te maken.
  • Gebruik deze oer-Hollandse stroopwafel als “smaak van de week” of “smaak van de maand” en zet de voorkant van deze receptenkaart als mooi promotiemateriaal op uw counter of vitrine.

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Oerhollandse stroopwafel

Een klassiek koekje nu als ijs!

Stroopwafels; een echte Nederlandse delicatesse. Een wereldsmaak
die inmiddels overal ter wereld bekend en geliefd is.


Ingrediënten
4000 gram basismix
200 gram stroopwafels
80 gram Biscottino pasta MEC3
20 gram Kaneel pasta MEC3
Mou caramel variegato NIC Gelato naar wens
Stroopwafel stukjes Nic naar wens


Bereidingswijze
Voeg 200 gram stroopwafels, 80 gram biscottino en 20 gram kaneel pasta toe aan 4000 basismix. Meng het geheel goed door met een staafmixer en draai het ijs af. Voeg tijdens het uitdraaien de mou variegato en de stroopwafel stukjes toe. Gebruik deze ook als decoratie.

Tips
  • Decoreer het ijs met stroopwafels of mini-stroopwafels om de bak helemaal af te maken.
  • Gebruik deze oer-Hollandse stroopwafel als “smaak van de week” of “smaak van de maand” en zet de voorkant van deze receptenkaart als mooi promotiemateriaal op uw counter of vitrine.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.