Top of the page
Marsepein & abrikozen

een trendy zomers recept

Kom in zomerse sferen met een ijsje dat zich onderscheidt. Met dit recept verfijnen we de smaak van marsepein en voegen we abrikozen en karamel toe. Een echte ambachtelijke smaakbeleving voor de consument.

Ingrediënten
3700 gram basismix
300 gram Marsepein pasta MEC3
Abrikoos variegato MEC3 naar wens
Instacrumble caramel MEC3 naar wens

Bereidingswijze
Voeg 300 gram marsepein pasta toe aan 3700 gram melk basismix. Roer het geheel goed door en draai het ijs af. Voeg tijdens het uitdraaien de abrikozen variegato en caramel crumble in lagen toe. Decoreer het geheel met extra abrikozen variegato en caramel crumble.

Tips
  • Voeg verse abrikozen toe voor een extra frisse uitstraling.
  • Gebruik deze smaakcombinatie als ‘smaak van de week’ of ‘smaak van de maand’ en zet de voorkant van deze receptenkaart als mooi promotiemateriaal op uw counter of vitrine.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Marsepein & abrikozen

een trendy zomer recept

Kom in zomerse sferen met een ijsje dat zich onderscheidt. Met dit recept verfijnen we de smaak van marsepein en voegen we abrikozen en karamel toe. Een echte ambachtelijke smaakbeleving voor de consument.

Ingrediënten
3700 gram basismix
300 gram Marsepein pasta MEC3
Abrikoos variegato MEC3 naar wens
Instacrumble caramel MEC3 naar wens

Bereidingswijze
Voeg 300 gram marsepein pasta toe aan 3700 gram melk basismix. Roer het geheel goed door en draai het ijs af. Voeg tijdens het uitdraaien de abrikozen variegato en caramel crumble in lagen toe. Decoreer het geheel met extra abrikozen variegato en caramel crumble.

Tips
  • Voeg verse abrikozen toe voor een extra frisse uitstraling.
  • Gebruik deze smaakcombinatie als ‘smaak van de week’ of ‘smaak van de maand’ en zet de voorkant van deze receptenkaart als mooi promotiemateriaal op uw counter of vitrine.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.