Top of the page
Kokos mango

romig de zomer in!

De romige smaak van kokos in combinatie met het zoete van mango zorgen samen voor een tropische smaakcombinatie. Perfect voor warme zomerdag, of om klanten in een zomerse stemming te brengen mocht het weer een keertje tegenvallen.

Ingrediënten
4000 gram basismix
280 gram Kokos pasta Elenka
Mango variegato MEC3 naar wens
Kokosvlokken strooisel MEC3 naar wens
 
Bereidingswijze
Voeg 280 gram kokos pasta toe aan 4000 gram basismix. Roer het geheel goed door en draai het ijs af. Voeg tijdens het uitdraaien de mango variegato toe. Decoreer het geheel met extra mango variegato en kokos strooisel.

Tips
  • Voeg verse mango toe voor een extra tropische uitstraling.
  • Gebruik deze kokos mango als “smaak van de week” of “smaak van de maand” en zet de voorkant van deze receptenkaart als mooi promotiemateriaal op uw counter of vitrine.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Kokos mango

romig de zomer in!

De romige smaak van kokos in combinatie met het zoete van mango zorgen samen voor een tropische smaakcombinatie. Perfect voor warme zomerdag, of om klanten in een zomerse stemming te brengen mocht het weer een keertje tegenvallen.

Ingrediënten
4000 gram basismix
280 gram Kokos pasta Elenka
Mango variegato MEC3 naar wens
Kokosvlokken strooisel MEC3 naar wens


Bereidingswijze
Voeg 280 gram kokos pasta toe aan 4000 gram basismix. Roer het geheel goed door en draai het ijs af. Voeg tijdens het uitdraaien de mango variegato toe. Decoreer het geheel met extra mango variegato en kokos strooisel.

Tips
  • Voeg verse mango toe voor een extra tropische uitstraling.
  • Gebruik deze kokos mango als “smaak van de week” of “smaak van de maand” en zet de voorkant van deze receptenkaart als mooi promotiemateriaal op uw counter of vitrine.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.