Top of the page
IJstaart witte chocolade framboos

mama's favoriet!

Een heerlijke smaakcombinatie verpakt in een monoportie ijstaartje. Witte chocolade en frambozen zijn een gouden combinatie, die perfect passen bij o.a. Moederdag en Valentijn. Wie vindt het nou niet leuk om zo’n klein ijstaartje cadeau te geven?

Ingrediënten
Bodem
500 gram Cheesecake biscuit granella MEC3
250 gram Chocolade wit couverture tipo M MEC3

IJstaart
Witte chocolade ijs
Framboos variegato MEC3 naar wens
Gelato Caldo MEC3 volgens recept


Bereidingswijze
Mix voor de bodem de cheesecake granella en de witte couverture door elkaar en vul vervolgens een ring met een dun laag je granella. Zet de ring met de bodem +/- 5/10 minuten in de shockvriezer. Neem een siliconen ijstaartvorm (voor 8 ijstaartjes) en vul deze met een witte chocolade ijs. Vul een spuitzak met frambozen variegato en vul vervolgens de kern van het ijstaartje met een klein beetje variegato. Druk de bodem in het ijs en zet het geheel in de shockvriezer. Haal de ijstaartvorm uit de shockvriezer en los het taartje. Bedek het taartje met een laag je frambozen variegato en decoreer het geheel eventueel met verse frambozen.

Tips
  • Een goede voorbereiding is het halve werk en maak meerdere taartjes tegelijkertijd. Efficiënt werken scheelt tijd en kosten.
  • Wissel eens af met verschillende siliconen top mallen. Simpel te gebruiken en toch een strakke en mooie uitstraling voor uw ijstaartjes.
  • Bodems kunt u makkelijk op voorhand maken. In een goed afsluitbaar bakje kunt u dit +/- 2 maanden bewaren.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
IJstaart witte chocolade framboos

Mama's favoriet!

Een heerlijke smaakcombinatie verpakt in een monoportie ijstaartje. Witte chocolade en frambozen zijn een gouden combinatie, die perfect passen bij o.a. Moederdag en Valentijn. Wie vindt het nou niet leuk om zo’n klein ijstaartje cadeau te geven?


Ingrediënten
Bodem
500 gram Cheesecake biscuit granella MEC3
250 gram Chocolade wit couverture tipo M MEC3

IJstaart
Witte chocolade ijs
Framboos variegato MEC3 naar wens
Gelato Caldo MEC3 volgens recept


Bereidingswijze
Mix voor de bodem de cheesecake granella en de witte couverture door elkaar en vul vervolgens een ring met een dun laag je granella. Zet de ring met de bodem +/- 5/10 minuten in de shockvriezer. Neem een siliconen ijstaartvorm (voor 8 ijstaartjes) en vul deze met een witte chocolade ijs. Vul een spuitzak met frambozen variegato en vul vervolgens de kern van het ijstaartje met een klein beetje variegato. Druk de bodem in het ijs en zet het geheel in de shockvriezer. Haal de ijstaartvorm uit de shockvriezer en los het taartje. Bedek het taartje met een laag je frambozen variegato en decoreer het geheel eventueel met verse frambozen.

Tips
  • Een goede voorbereiding is het halve werk en maak meerdere taartjes tegelijkertijd. Efficiënt werken scheelt tijd en kosten.
  • Wissel eens af met verschillende siliconen top mallen. Simpel te gebruiken en toch een strakke en mooie uitstraling voor uw ijstaartjes.
  • Bodems kunt u makkelijk op voorhand maken. In een goed afsluitbaar bakje kunt u dit +/- 2 maanden bewaren.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.