Top of the page
IJslolly's

unieke creaties met verschillende smaakcombinaties.

Laat u inspireren door verschillende smakencombinaties. IJslolly’s zijn een leuk product om uw seizoen mee te verlengen en in te zetten rond de feestdagen.

Ingrediënten
IJslolly kaneel - melkchocolade
3500 gram volle melk
1200 gram Base tipo M MEC3
310 gram Kaneel pasta MEC3
Melkchocolade couverture tipo M naar wens
Scrok strooisel MEC3 naar wens

IJslolly witte chocolade - pistache
3500 gram volle melk
1200 gram Base tipo M MEC3
400 gram Chocolade wit pasta MEC3
Pistache krokant variegato Elenka naar wens
Pistache couverture tipo M naar wens
Pistache stukjes naar wens

IJslolly kokos - witte chocolade
3500 gram volle melk
1200 gram Base tipo M MEC3
310 gram Kokos pasta Pernigotti
Quella chocolade/hazelnoot MEC3 naar wens
Chocolade wit couverture tipo M naar wens
Kokosvlokken strooisel MEC3 naar wens


Bereidingswijze
Maak uw mix en draai het ijs af. Vul een siliconen ijslolly mal of schep ronde bollen met uw ijsknijper. Steek houten ijslollystokjes in het ijs. Zet het ijs voor +/- 30 minuten in de shockvriezer. Verwarm ondertussen de couverture in de magnetron tot het geheel vloeibaar is. Haal het ijs uit de shockvriezer en dip het ijs in de couverture. Decoreer het ijs met strooisel of een andere kleur couverture.

Tips
  • Experimenteer met het dippen van de ijslolly’s in verschillende couvertures. Door de verschillende kleuren chocolade krijgen de ijslolly’s een luxe uitstraling en zien er ook erg aantrekkelijk uit.
  • Decoreer de ijslolly’s direct na het dippen met een strooisel naar keuze. De strooisel blijft plakken terwijl de couverture uithardt.
  • Verkoop ijslolly’s niet alleen los, maar bijvoorbeeld ook in een doosje met 10 stuks.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
IJslolly's

unieke creaties met verschillende smaakcombinaties.

Laat u inspireren door verschillende smakencombinaties. IJslolly’s zijn een leuk product om uw seizoen mee te verlengen en in te zetten rond de feestdagen.

Ingrediënten
IJslolly kaneel - melkchocolade
3500 gram volle melk
1200 gram Base tipo M MEC3
310 gram Kaneel pasta MEC3
Melkchocolade couverture tipo M naar wens
Scrok strooisel MEC3 naar wens

IJslolly witte chocolade - pistache
3500 gram volle melk
1200 gram Base tipo M MEC3
400 gram Chocolade wit pasta MEC3
Pistache krokant variegato Elenka naar wens
Pistache couverture tipo M naar wens
Pistache stukjes naar wens

IJslolly kokos - witte chocolade
3500 gram volle melk
1200 gram Base tipo M MEC3
310 gram Kokos pasta Pernigotti
Quella chocolade/hazelnoot MEC3 naar wens
Chocolade wit couverture tipo M naar wens
Kokosvlokken strooisel MEC3 naar wens
Bereidingswijze
Maak uw mix en draai het ijs af. Vul een siliconen ijslolly mal of schep ronde bollen met uw ijsknijper. Steek houten ijslollystokjes in het ijs. Zet het ijs voor +/- 30 minuten in de shockvriezer. Verwarm ondertussen de couverture in de magnetron tot het geheel vloeibaar is. Haal het ijs uit de shockvriezer en dip het ijs in de couverture. Decoreer het ijs met strooisel of een andere kleur couverture.

Tips
  • Experimenteer met het dippen van de ijslolly’s in verschillende couvertures. Door de verschillende kleuren chocolade krijgen de ijslolly’s een luxe uitstraling en zien er ook erg aantrekkelijk uit.
  • Decoreer de ijslolly’s direct na het dippen met een strooisel naar keuze. De strooisel blijft plakken terwijl de couverture uithardt.
  • Verkoop ijslolly’s niet alleen los, maar bijvoorbeeld ook in een doosje met 10 stuks.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.