Top of the page
Dragonsummer

een trendy zomers recept

De uitdagende smaak van Dragonsummer brengt elke klant in verleiding. Gemaakt van dragonfruit, watermeloen en cactusvijg is dit een verfrissende sensatie voor de smaakpapillen. Dat maakt dit ijs de perfecte mix voor een warme zomer.

Ingrediënten
4000 gram basismix
180 gram Panna cotta MEC3
Lavendel variegato MEC3 naar wens

Bereidingswijze
Voeg het warme water toe aan de Gran frutta van MEC3 en roer het goed door. Laat het geheel even staan. Doe er een schepje Softin van MEC3 bij en roer het geheel nogmaals goed door. Voeg de mix toe aan uw ijsmachine en draai het ijs af. Decoreer het geheel met in stukken gesneden dragonfruit en watermeloen.

Tips
  • Serveer dit ijsje in een oublie bakje van Nic, het duurzame alternatief voor een kartonnen of plastic bakjes.
  • Combineer deze heerlijke sorbet met één van uw andere sorbet varianten en creëer zo een bijzondere zomerse coupe.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Dragonsummer

een trendy zomer recept

De uitdagende smaak van Dragonsummer brengt elke klant in verleiding. Gemaakt van dragonfruit, watermeloen en cactusvijg is dit een verfrissende sensatie voor de smaakpapillen. Dat maakt dit ijs de perfecte mix voor een warme zomer.

Ingrediënten
2125 gram warm water
1650 gram Granfrutta Dragonsummer MEC
5 gram Softin MEC3

Bereidingswijze
Voeg het warme water toe aan de Gran frutta van MEC3 en roer het goed door. Laat het geheel even staan. Doe er een schepje Softin van MEC3 bij en roer het geheel nogmaals goed door. Voeg de mix toe aan uw ijsmachine en draai het ijs af. Decoreer het geheel met in stukken gesneden dragonfruit en watermeloen.

Tips
  • Serveer dit ijsje in een oublie bakje van Nic, het duurzame alternatief voor een kartonnen of plastic bakjes.
  • Combineer deze heerlijke sorbet met één van uw andere sorbet varianten en creëer zo een bijzondere zomerse coupe.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.