Top of the page
Double chocolate

dubbel zoveel chocolade. voor dubbel zoveel genieten.

Zoete traktaties van chocolade zijn sowieso al veel te lekker, maar door het combineren van 2 of meerdere soorten chocolade kan uw dag niet meer stuk!

Ingrediënten
Bereidingswijze
Voeg 400 gram alunga callets en 100 gram cacaopoeder samen in een kom met 1 à 1,5 liter melkmix. Verwarm dit totdat je een mooie homogene massa hebt. Vul dit geheel aan met de rest van de melkmix en roer het geheel goed door. Draai het ijs af en voeg, indien gewenst, tijdens het uitdraaien de quell’altra en gezouten parels naar wens toe. Decoreer het geheel met extra Quell’altra en gezouten parels.

Tips
  • Serveer deze smaak op een chocoladehoorntje.
  • Wissel eens van strooisel. Dit kan net een andere bite geven aan je ijsje.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Double chocolate

Dubbel zoveel chocolade. Voor dubbel zoveel genieten.

Zoete traktaties van chocolade zijn sowieso al veel te lekker, maar door het combineren van 2 of meerdere soorten chocolade kan uw dag niet meer stuk!

Ingrediënten
4000 gram basismix 
400 gram Chocolade callets melk Alunga Cacao Barry
100 gram Cacao amaro poeder Elenka
Variatietip 
Quell'altra wit MEC3
Variatietip Gezouten caramel parels Nic

Bereidingswijze
Voeg 400 gram alunga callets en 100 gram cacaopoeder samen in een kom met 1 à 1,5 liter melkmix. Verwarm dit totdat je een mooie homogene massa hebt. Vul dit geheel aan met de rest van de melkmix en roer het geheel goed door. Draai het ijs af en voeg, indien gewenst, tijdens het uitdraaien de quell’altra en gezouten parels naar wens toe. Decoreer het geheel met extra Quell’altra en gezouten parels.

Tips
  • Serveer deze smaak op een chocoladehoorntje.
  • Wissel eens van strooisel. Dit kan net een andere bite geven aan je ijsje.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.