Top of the page
Cremino caramel pecan

Maak ge(s)laagd ijs!

Cremino is ijs opgebouwd uit lagen. Een creatieve manier om uw ijs eens op een andere manier te presenteren. Laat uw eigen creativiteit de vrije loop en bedenk verrassende smaak- en kleurcombinaties. Laan presenteert u: cremino romige bosbessen.

Ingrediënten
3600 gram basismix
350 gram Amor Pecan Variegato Pernigotti
Quello caramel MEC3 naar wens
Pecannoten naar wens
Instacrumble caramel MEC3 naar wens
Quella Dark MEC3 naar wens
Eventueel zout


Bereidingswijze
Meng melkbasis met amor pecan goed door elkaar. Laat dit rusten gedurende 10 minuten. Draai het ijs af in de ijsmachine. Strijk het ijs na het uitdraaien glad af in een bak. Plaats dit in de shockvriezer. Schenk de quello caramel over het ijs heen en strijk dit glad af. Plaats het ijs daarna weer in de shockvriezer. Decoreer de bovenste laag met (pecan) noten, instacrumble, quella, topping of andere garnituur naar keuze.

Tips
  • Een cremino kan uit meerdere lagen ijs bestaan. Het is dan ook mogelijk om verschillende smaken met elkaar samen te voegen om de lekkerste combinaties te maken.
  • Door 0,2% zout aan de quello caramel toe te voegen maakt u eenvoudig een pecan gezouten caramel cremino.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Cremino caramel pecan

maak Ge(s)laagd ijs!

Cremino is ijs opgebouwd uit lagen. Een creatieve manier om uw ijs eens op een andere manier te presenteren. Laat uw eigen creativiteit de vrije loop en bedenk verrassende smaak- en kleurcombinaties. Laan presenteert u: cremino romige bosbessen.

Ingrediënten
3600 gram basismix
350 gram Amor Pecan Variegato Pernigotti
Quello caramel MEC3 naar wens
Pecannoten naar wens
Instacrumble caramel MEC3 naar wens
Quella Dark MEC3 naar wens
Eventueel zout


Bereidingswijze
Meng melkbasis met amor pecan goed door elkaar. Laat dit rusten gedurende 10 minuten. Draai het ijs af in de ijsmachine. Strijk het ijs na het uitdraaien glad af in een bak. Plaats dit in de shockvriezer. Schenk de quello caramel over het ijs heen en strijk dit glad af. Plaats het ijs daarna weer in de shockvriezer. Decoreer de bovenste laag met (pecan) noten, instacrumble, quella, topping of andere garnituur naar keuze.

Tips
  • Een cremino kan uit meerdere lagen ijs bestaan. Het is dan ook mogelijk om verschillende smaken met elkaar samen te voegen om de lekkerste combinaties te maken.
  • Door 0,2% zout aan de quello caramel toe te voegen maakt u eenvoudig een pecan gezouten caramel cremino.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.