Top of the page
Chocolade brownie cheesecake

een combinatie om van te smullen!

6 mei; de internationale ‘No Diet Day’. Even niet letten op de lijn, even geen rauwkorst, gezonde smoothies en sporten tot u er bij neervalt. Even heerlijk genieten van al het lekkers en dit ijsje zal daar aan bijdragen.

Ingrediënten
3800 gram basismix
150 gram Cheesecake poeder MEC3
Quella milky MEC3 naar wens
Brownie stukjes Nic naar wens


Bereidingswijze
Voeg 150 gram cheesecake poeder toe aan 3800 gram basismix en roer het geheel goed door met een garde. Draai het ijs af en spatel, tijdens het uitdraaien, laag voor laag de Quella milky door het ijs heen. Decoreer het geheel met extra Quella milky en brownie stukjes.

Tips
  • Serveer dit ijsje op een chocolade hoorntje gedecoreerd met nootjes of spikkels.
  • Vraag uw klant altijd of zij slagroom bij hun ijsje willen. Dit betekent een hogere kassa-aanslag en past perfect bij “No Diet Day”.

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Chocolade brownie cheesecake

Een combinatie om van te smullen!

6 mei; de internationale ‘No Diet Day’. Even niet letten op de lijn, even geen rauwkorst, gezonde smoothies en sporten tot u er bij neervalt. Even heerlijk genieten van al het lekkers en dit ijsje zal daar aan bijdragen.

Ingrediënten
3800 gram basismix
150 gram Cheesecake poeder MEC3
Quella milky MEC3 naar wens
Brownie stukjes Nic naar wens


Bereidingswijze
Voeg 150 gram cheesecake poeder toe aan 3800 gram basismix en roer het geheel goed door met een garde. Draai het ijs af en spatel, tijdens het uitdraaien, laag voor laag de Quella milky door het ijs heen. Decoreer het geheel met extra Quella milky en brownie stukjes.

Tips
  • Serveer dit ijsje op een chocolade hoorntje gedecoreerd met nootjes of spikkels.
  • Vraag uw klant altijd of zij slagroom bij hun ijsje willen. Dit betekent een hogere kassa-aanslag en past perfect bij “No Diet Day”.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.