Top of the page
Bokkenpootjes Zabaione

verrassend recept voor pasen

De smaak van het typisch Italiaanse dessert met eigeel, vanille en marsala wijn in een zachte zoete crème. En dat gecombineerd met heerlijke Hollandse Bokkenpootjes. Perfect om in te spelen op de Paasdagen en een echte verwennerij voor uw klanten.

Ingrediënten
3388 gram Melkbasis
172 gram Marsepein pasta MEC3 4,5 kg
224 gram Gebroken stukjes bokkepoot

224 gram Zabaione variegato Pernigotti 3,5 kg

Bereidingswijze
  1. Meng de Marsepein pasta & melkbasis met een garde en draai vervolgens af in de ijsmachine.

  2. Spatel de zabaione variegato en de stukjes gebroken bokkenpoot door het ijs tijdens het uitdraaien.

  3. Breng het ijs in model en zet de bak gedurende 10 minuten in de shock vriezer.

  4. Decoreer met nog wat extra variegato en bokkenpootjes.

Tips en variaties
  1. Vervang de marsepein pasta voor 200 gram gebroken bokkenpootjes en verwarm deze met de basis.

  2. Coat de stukjes bokkenpoot die je door het ijs heen spatelt met stracciatella chocolade voor het behoudt van de bite.

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Bokkenpootjes Zabaione

verrassend recept voor pasen

De smaak van het typisch Italiaanse dessert met eigeel, vanille en marsala wijn in een zachte zoete crème. En dat gecombineerd met heerlijke Hollandse Bokkenpootjes. Perfect om in te spelen op de Paasdagen en een echte verwennerij voor uw klanten.

Ingrediënten
3388 gram Melkbasis
172 gram Marsepein pasta MEC3 4,5 kg
224 gram Gebroken stukjes bokkepoot

224 gram Zabaione variegato Pernigotti 3,5 kg

Bereidingswijze
  1. Meng de Marsepein pasta & melkbasis met een garde en draai vervolgens af in de ijsmachine.

  2. Spatel de zabaione variegato en de stukjes gebroken bokkenpoot door het ijs tijdens het uitdraaien.

  3. Breng het ijs in model en zet de bak gedurende 10 minuten in de shock vriezer.

  4. Decoreer met nog wat extra variegato en bokkenpootjes.

Tips en variaties
  1. Vervang de marsepein pasta voor 200 gram gebroken bokkenpootjes en verwarm deze met de basis.

  2. Coat de stukjes bokkenpoot die je door het ijs heen spatelt met stracciatella chocolade voor het behoudt van de bite.

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.