Bloody vanilla
Een spookachtige traktatie!
Op 31 oktober is het Halloween; een feest wat steeds populairder wordt in Nederalnd. Wat is er nou leuker dan rond deze tijd een griezelig ijsje in uw vitrine te hebben staan?
Ingrediënten
2500 gram water
1250 gram Black gourmet 500 (vanille) MEC3
Red velvet variegato MEC3Â naar wens
Frambozen parels Nic naar wens
1250 gram Black gourmet 500 (vanille) MEC3
Red velvet variegato MEC3Â naar wens
Frambozen parels Nic naar wens
Bereidingswijze
Voeg 2500 gram water toe aan een zakje Black Gourmet 500. Roer het geheel goed door met een garde en voeg de mix toe aan uw ijsmachine. Draai het ijs uit en spatel de red velvet variegato door het ijs heen. Maak uw bak goed op en decoreer het geheel met extra red velvet variegato en frambozen parels.
Tips
- Decoreer het geheel met halloween snoep om het Halloween thema helemaal af te maken.
- Serveer dit ijsje op een zwart of rood hoorntje.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Bloody vanilla
Een spookachtige traktatie!
Op 31 oktober is het Halloween; een feest wat steeds populairder wordt in Nederalnd. Wat is er nou leuker dan rond deze tijd een griezelig ijsje in uw vitrine te hebben staan?
Ingrediënten
2500 gram water
1250 gram Black gourmet 500 (vanille) MEC3
Red velvet variegato MEC3Â naar wens
Frambozen parels Nic naar wens
1250 gram Black gourmet 500 (vanille) MEC3
Red velvet variegato MEC3Â naar wens
Frambozen parels Nic naar wens
Bereidingswijze
Voeg 2500 gram water toe aan een zakje Black Gourmet 500. Roer het geheel goed door met een garde en voeg de mix toe aan uw ijsmachine. Draai het ijs uit en spatel de red velvet variegato door het ijs heen. Maak uw bak goed op en decoreer het geheel met extra red velvet variegato en frambozen parels.
Tips
- Decoreer het geheel met halloween snoep om het Halloween thema helemaal af te maken.
- Serveer dit ijsje op een zwart of rood hoorntje.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.