American brownie
Een recept die vanaf 1896 nog steeds ontzettend populair is!
Dit romige ijs heeft een intense chocolade-smaak dankzij de Pure chocolade callets van Cacao Barry. Door het ijs te garneren met extra brownie stukjes zorgt u voor een lekkere ‘fudgy’ textuur.
Ingrediënten
3400 gram basismix
425 gram Chocolade callets puur Inaya Cacao Barry
85 gram Cacao poeder NIC Gelato
Brownie stukjes Nic naar wens
425 gram Chocolade callets puur Inaya Cacao Barry
85 gram Cacao poeder NIC Gelato
Brownie stukjes Nic naar wens
Bereidingswijze
Smelt de chocolade callets en voeg daar cacao poeder en 400 gram basis aan toe. Roer dit glad en voeg de rest van de basis toe. Laat dit tien minuten rusten en giet het in de ijsmachine. Draai het ijs af. Spatel vervolgens de brownie stukjes tijdens het uitdraaien door het ijs en laat het uitharden in de shockvriezer gedurende 10 minuten.
Tips & variaties
- Door de brownie als een gladde cremino op te maken en te serveren in blokjes verrast u uw gasten met een unieke traktatie.
- Garneer extra met bijvoorbeeld nootjes of pistache stukjes voor een extra crunchy effect. Maak er een double chocolate brownie van door chocolade variegato of topping toe te voegen.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
American brownie
een recept die vanaf 1896 nog steeds ontzettend populair is!
Dit romige ijs heeft een intense chocolade-smaak dankzij de Pure chocolade callets van Cacao Barry. Door het ijs te garneren met extra brownie stukjes zorgt u voor een lekkere ‘fudgy’ textuur.
Ingrediënten
3400 gram basismix
425 gram Chocolade callets puur Inaya Cacao Barry
85 gram Cacao poeder NIC Gelato
Brownie stukjes Nic naar wens
425 gram Chocolade callets puur Inaya Cacao Barry
85 gram Cacao poeder NIC Gelato
Brownie stukjes Nic naar wens
Bereidingswijze
Smelt de chocolade callets en voeg daar cacao poeder en 400 gram basis aan toe. Roer dit glad en voeg de rest van de basis toe. Laat dit tien minuten rusten en giet het in de ijsmachine. Draai het ijs af. Spatel vervolgens de brownie stukjes tijdens het uitdraaien door het ijs en laat het uitharden in de shockvriezer gedurende 10 minuten.
Tips & variaties
- Door de brownie als een gladde cremino op te maken en te serveren in blokjes verrast u uw gasten met een unieke traktatie.
- Garneer extra met bijvoorbeeld nootjes of pistache stukjes voor een extra crunchy effect. Maak er een double chocolate brownie van door chocolade variegato of topping toe te voegen.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.