Italian coffee
Vakantie verlanger
In twee dingen zijn de Italianen onovertroffen: koffie en ambachtelijk ijs. In dit recept voegen we beide samen tot een heerlijke romige smaaksensatie. De Italian Coffee-smaak is pure verwennerij op herfstachtige dagen.
Ingrediënten
4000 gram basismix
80 gram Koffie extract pasta MEC3
60 gram IJslikeur amaretto
Quella koffie & kristal MEC3 naar wens
80 gram Koffie extract pasta MEC3
60 gram IJslikeur amaretto
Quella koffie & kristal MEC3 naar wens
Bereidingswijze
Voeg de melkbasis samen met koffie extract pasta en Amaretto likeur en meng dit goed door elkaar. Draai het af in de ijsmachine. Marmer de quella koffie & kristal door het ijs tijdens het afdraaien. Breng het ijs in model en laat het uitharden in de shockvriezer.
Tip
- Maak bijvoorbeeld een cremino door het ijs glad af te strijken. Vloei daarna een laag van quella koffie & kristal over het ijs en strijk dit glad af. Plaats het ijs daarna in de shockvriezer voor tenminste 10 minuten. Maak het af met diverse decoratie en laat het geheel uitharden in de shockvriezer gedurende 5 of 10 minuten.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Italian coffee
Vakantie verlanger
In twee dingen zijn de Italianen onovertroffen: koffie en ambachtelijk ijs. In dit recept voegen we beide samen tot een heerlijke romige smaaksensatie. De Italian Coffee-smaak is pure verwennerij op herfstachtige dagen.
Ingrediënten
4000 gram basismix
80 gram Koffie extract pasta MEC3
60 gram IJslikeur amaretto
Quella koffie & kristal MEC3 naar wens
80 gram Koffie extract pasta MEC3
60 gram IJslikeur amaretto
Quella koffie & kristal MEC3 naar wens
Bereidingswijze
Voeg de melkbasis samen met koffie extract pasta en Amaretto likeur en meng dit goed door elkaar. Draai het af in de ijsmachine. Marmer de quella koffie & kristal door het ijs tijdens het afdraaien. Breng het ijs in model en laat het uitharden in de shockvriezer.
Tip
- Maak bijvoorbeeld een cremino door het ijs glad af te strijken. Vloei daarna een laag van quella koffie & kristal over het ijs en strijk dit glad af. Plaats het ijs daarna in de shockvriezer voor tenminste 10 minuten. Maak het af met diverse decoratie en laat het geheel uitharden in de shockvriezer gedurende 5 of 10 minuten.
Wilt u ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, recepten en acties? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.